Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

Dit geldt voor de bruiden

  • Proefsessie 8 tot 2 weken voor trouwdag (duur: max. 3,5 uur).
  • Gebruik producten en haarspeldjes incl. (deze worden één keer verstrekt, dus bewaar deze goed)
  • Bruidskapsel en bruidsmake-up op de trouwdag (duur: +/- 2,5 uur).
  • Mocht je make-up producten willen bestellen, kan dat na de proefsessie.
  • In het hoogseizoen neem ik alleen gehele bruidsstyling aan, dus alleen bruidskapsel en bruidsmake-up.
  • De proefsessie vindt plaats op een doordeweekse dag tussen 09:00-17:00. Houd hier rekening mee in jouw planning. Je krijgt een uitnodiging via de datumprikker met verschillende data en daar kan je één datum uit kiezen.

De proefsessie vindt plaats in mijn salon in Barneveld.

 

Hairextensions en hairaccessoires worden na het huren in de week van de bruiloft weer teruggestuurd naar het volgende adres: J. van der Woerd-Mollstraat 9, 3771 WC, Barneveld. Bij incompleet inleveren of schade wordt een bedrag van €50,00 euro in rekening gebracht voor de hairextensions. Voor hairacessoires wordt bij incompleet inleveren of schade een bedrag van €30,00 in rekening gebracht.

 

Als je na de proefsessie later besluit om voor een ander kapsel/make-up te gaan en je wilt daarbij nog een proefsessie, betaal je hier extra voor. Dat is 50% van het door jouw gekozen arrangement.

 

Annuleringsvoorwaarden bruiden

Bij annuleren van een boeking na bevestiging via e-mail of een ander communicatiemiddel, tot drie maanden voor de bruiloft, wordt 25% van het tarief in rekening gebracht. Wordt de boeking binnen drie maanden voor de trouwdatum geannuleerd, wordt er 50% van het tarief in rekening gebracht. Annuleer je de boeking een maand van tevoren, wordt er 75% van het tarief in rekening gebracht. Annuleer je de boeking twee weken van tevoren wordt 100% van het tarief in rekening gebracht.

 

Annuleren na proefsessie: Annuleer je de boeking binnen een week nadat jouw proefsessie is geweest, dan betaal je 50% van het door jouw gekozen arrangement. Mocht de annulering later zijn dan een week na de proefsessie, gelden de voorwaarden zoals hierboven beschreven.

 

Als je binnen twee week geen bevestiging hebt gegeven op de brochure of mijn mail, vervalt de aanvraag en de brochure. Mocht je toch gebruik willen maken van mijn diensten, kan je een nieuwe brochure aanvragen. Jouw datum staat bij mij vast, als je via de mail of een ander communicatiemiddel hebt bevestigd dat ik jouw bruidsstyling verzorg en daarbij het getekende contract wat ik jou stuur, getekend naar mij hebt gemaild.

 

Kapsel en/of make-up voor een feestelijke gelegenheid

Als je je haar en make-up voor een feestelijke gelegenheid door mij wilt laten verzorgen en je maakt je niet bij de bruid klaar, vindt het plaats in mijn salon. Als nog twee anderen hun haar en make-up door mij willen laten verzorgen, kan ik op locatie komen. Voor het kapsel wordt maximaal 40 minuten gerekend en voor make-up 30 minuten. Mocht het kapsel of de make-up meer tijd in beslag nemen, wordt er een toeslag van €15,00 per kwartier in rekening gebracht.

 

Training/Workshop

Als (beginnend) hairstylist/visagist neem je je eigen model mee naar de training. Van te voren stuur je mij een foto van het model toe. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je een model regelt.

Trainingen en workshops verzorg ik mijn salon of vanaf drie personen of een extra toeslag, op locatie. Producten en materialen voor een make-up workshop worden door Ruth Hair & Make-up verzorgd. Voor een training hairstyling kan het handig zijn dat de klant in overleg een gedeelte van haar eigen materialen meeneemt.

 

Annuleringsvoorwaarden (n.v.t. voor bruiden)

Bij annuleren van een boeking na bevestiging via e-mail of een ander communicatiemiddel tot twee week voor de afspraak, wordt 25% van het tarief in rekening gebracht. Annuleer je de boeking binnen twee weken voor de afspraak, wordt er 50% van het tarief in rekening gebracht.

 

Reiskosten

Op de trouwdag of een andere gelegenheid (min. drie klanten) worden reiskosten van €0,40 cent per kilometer en eventuele parkeerkosten in rekening gebracht. Reiskosten worden berekend vanaf Barneveld. Is de reisafstand langer dan 40 minuten naar jouw locatie, reken ik voor elk half uur €25,00 toeslag. Dit geldt ook voor de terugreis.

 

Toeslag vroeg starten

Bij werkzaamheden die om of vóór 05:45 starten, geldt een toeslag van: €75,00 euro
Bij werkzaamheden die om of vóór 06:15 starten, geldt een toeslag van: €60,00 euro
Bij werkzaamheden die om of vóór 06:45 starten, geldt een toeslag van: €45,00 euro
Bij werkzaamheden die om of vóór 07:15 starten, geldt een toeslag van: €27,50 euro

 

* Ik start niet eerder dan 05:30 op locatie en rijd niet eerder dan 05:00 weg vanuit Barneveld.

* Wachttijd: Mocht ik pas na de first look met het haar en make-up van daggasten aan de slag kunnen, reken ik wachttijd €15,00 per kwartier.