Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

Dit geldt voor de bruiden

  • Proefsessie 6 tot 2 weken voor trouwdag (duur: 1,5 tot 3,5 uur).
  • Gebruik producten en haarspeldjes incl.
  • Bruidskapsel/bruidsmake-up op de trouwdag (duur: 1,5 tot 2,5uur).
  • Mocht je make-up producten willen bestellen, kan dat na de proefsessie.
  • In het hoogseizoen neem ik alleen gehele bruidsstyling aan, dus alleen bruidskapsel en -make-up

 

Duur van de proefsessie is afhankelijk welk arrangement je kiest.

De proefsessie vindt plaats in Renswoude aan de Barneveldsestraat 43.

 

Hairextensions en hairaccessoires worden na huren in de week van de bruiloft weer teruggestuurd naar het volgende adres: Wittenoordseweg 13, 3927 CE, Renswoude. Bij incompleet inleveren of schade wordt een bedrag van €50,00 euro in rekening gebracht voor de hairextensions. Voor hairacessoires wordt bij incompleet inleveren of schade een bedrag van €30,00 in rekening gebracht.

 

Annuleringsvoorwaarden bruiden

Bij annuleren van een boeking na bevestiging via e-mail of een ander communicatiemiddel, tot drie maanden voor de bruiloft, wordt 25% van het tarief in rekening gebracht. Wordt de boeking binnen drie maanden voor de trouwdatum geannuleerd, wordt er 50% van het tarief in rekening gebracht. Annuleer je de boeking een maand van tevoren, wordt er 75% van het tarief in rekening gebracht. Annuleer je de boeking 2 weken van tevoren wordt 100% van het tarief in rekening gebracht.

 

Als je binnen een maand geen bevestiging hebt gegeven op de brochure of mijn mail, vervalt de aanvraag en de brochure. Mocht je toch gebruik willen maken van mijn diensten, kan je een nieuwe brochure aanvragen. Jouw datum staat bij mij vast, als je via de mail hebt bevestigd dat ik jouw bruidsstyling verzorg en daarbij het getekende contract wat ik jou stuur, getekend naar mij hebt gemaild.

 

Kapsel en/of make-up voor een feestelijke gelegenheid

Als je je haar en/of make-up voor een feestelijke gelegenheid door mij wilt laten verzorgen en je maakt je niet bij de bruid klaar, vindt het kapsel/make-up plaats in Renswoude. Als nog twee anderen hun haar en/of make-up door mij willen laten doen, kan ik op locatie komen. Mocht je toch graag van mijn diensten gebruik willen maken en het lukt niet om twee andere personen te vinden die hun hair en/of make-up door mij willen laten verzorgen, kan ik eventueel met een extra toeslag naar jou toekomen. Voor het kapsel/make- up wordt maximaal 40 minuten gerekend. Mocht het kapsel meer tijd in beslag nemen, wordt er een toeslag van €12,50 per kwartier in rekening gebracht.

 

Training/Workshop

Als (beginnend) hairstylist/visagist neem je je eigen model mee naar de training. Van te voren stuur je mij een foto van het model toe. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je een model regelt.

Trainingen en workshops verzorg ik mijn salon in Renswoude of vanaf drie personen of een extra toeslag, op locatie. Producten en materialen voor een visagieworkshop worden door Ruth Hair & Make-up verzorgd. Voor een hairstylingsworkshop kan het handig zijn dat de klant in overleg een gedeelte van haar eigen materialen meeneemt.

 

Annuleringsvoorwaarden (n.v.t. voor bruiden)

Bij annuleren van een boeking na bevestiging via e-mail of een ander communicatiemiddel tot twee week voor de afspraak, wordt 25% van het tarief in rekening gebracht. Annuleer je de boeking binnen twee weken voor de afspraak, wordt er 50% van het tarief in rekening gebracht.

 

Reiskosten

Op de trouwdag of een andere gelegenheid (min. drie klanten) worden reiskosten van €0,35 cent per kilometer en eventuele parkeerkosten in rekening gebracht. Reiskosten worden vanuit Renswoude berekend. Is de reisafstand langer dan 45 minuten naar jouw locatie, reken ik voor elk half uur €17,50 toeslag.

 

Toeslag vroeg starten

Bij werkzaamheden die vóór 04:45 starten, geldt een toeslag van: €75,00 euro
Bij werkzaamheden die vóór 05:15 starten, geldt een toeslag van: €65,00 euro
Bij werkzaamheden die vóór 05:45 starten, geldt een toeslag van: €55,00 euro
Bij werkzaamheden die vóór 6:15 starten, geldt een toeslag van: €45,00 euro
Bij werkzaamheden die vóór 06:45 starten, geldt een toeslag van: €35,00 euro
Bij werkzaamheden die vóór 07:15 starten, geldt een toeslag van: €25,00

* Ik start niet eerder dan 04:30 met bruidsstyling.