Ik help je graag!

Wil je mij als jouw hairstyliste of visagiste op je trouwdag? Zou jij graag make-up technieken willen leren, of hoe je een leuk kapsel kan maken bij jezelf of iemand anders? Zou je mij willen inhuren als hair & make-up artist voor een commerciële opdracht? Ik doe het graag!

Bruidsstyling

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen. Momenteel ben je misschien druk met de voorbereidingen voor jullie grote dag. Het is al genieten om naar deze dag toe te werken, alles tot in de details te regelen en daar hoort natuurlijk ook je bruidskapsel en bruidsmake-up bij. Als je trouwjurk één wordt met je look, ga je vanzelf stralen. Is jouw stijl romantisch, messy en/of boho en houd je van een natuurlijke glowy make-up look? Dan wil ik je graag helpen om jouw bridal look te creëeren.

Lees meer

Hair & Make-up

Het lukt je vast wel om wat leuks in je haar te maken of je wallen weg te werken na een korte nacht, zodat je er toch goed uitziet om de dag door te komen. Maar als je een speciale gelegenheid hebt, zoals een trouwfeest, een gala of een fotoshoot, is het dan niet tof om je totale look door iemand te laten verzorgen? Even wat anders dan anders, maar toch jezelf zijn? Ik doe het graag voor je in mijn salon in Renswoude of op locatie.

Lees meer

Workshops

Zou je graag een mooi kapsel of een make-up look willen maken bij jezelf of bij een ander? Ik verzorg met liefde workshops op maat. Workshops kunnen in groepen plaatsvinden, denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeestje of een vriendinnen-avond. Wil je verschillende technieken goed leren en daarbij alle aandacht krijgen van mij? Dan kan je ook een privé-workshop boeken.

Lees meer

Toch een andere wens?


Staat jouw wens er niet bij of ben je op zoek naar iets anders? Neem gerust contact op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Neem contact op!