Hair & Make-up

Het lukt je vast wel om wat leuks in je haar te maken of je wallen weg te werken na een korte nacht, zodat je er toch goed uitziet om de dag door te komen. Maar als je een speciale gelegenheid hebt, zoals een trouwfeest, een gala of een fotoshoot, is het dan niet tof om je totale look door iemand te laten verzorgen? Even wat anders dan anders, maar toch jezelf zijn? Ik doe het graag voor je in mijn salon in Renswoude of op locatie.

Verwen momentje

Je kan kiezen om je kapsel én je make-up door mij te laten verzorgen. Dan kan je even in de watten worden gelegd en heb je een compleet verzorgde look als ik klaar ben. Het kapsel en je make-up stem ik af op op je jurk, sieraden en eventueel de kleur van je schoenen, zodat alles netjes en verzorgd is.

Hairstyling

Er zijn zoveel kapsels dat je bijna niet weet welke je moet kiezen. Wat de keuze voor het juiste kapsel makkelijker maakt, is om dicht bij jezelf te blijven, maar dan een tikkeltje specialer.

Draag je bijvoorbeeld je haar vaak los, dan kan je kiezen om je haar te laten krullen en/of je haar half op te laten steken. Of je hebt je haar altijd al los en wilt nu wel eens een lage knot. Alles is mogelijk en ik wil graag met je meedenken, want soms komt je kleding of juist je kapsel beter uit als je je haar los of vast draagt.

Make-up

Wil je een rustige make-up of wil je bij deze gelegenheid een sprekende make-up. Het kan allemaal. We kijken samen welke kleuren mooi bij je staan en die je hele look afmaken. Draag je een bril, geen probleem. Dan kunnen we jouw ogen wat meer aanzetten, zodat ze gaan schitteren. Draag je haast geen make-up, maar wil je wel een verzorgde look? Dan gaan we voor een mooie natural look.

Bekijk tarieven

Verzamel inspiratie

Wat handig kan zijn, is om van tevoren al een foto te sturen van het soort make-up en kapsel dat je wilt. De foto van je kapsel graag in je eigen haarkleur sturen, zodat ik meteen kan zien wat je in gedachten hebt. Het voorbeeld kan ik op de dag meenemen in het creëren van jouw kapsel en make-up.

Op locatie of in de salon

Als je wilt dat ik op locatie het kapsel en of make-up van jou (en andere daggasten) verzorg, kan dat. Hier zijn mogelijk wel extra kosten aan verbonden. Tevens kan je ook bij mij langskomen in de salon Renswoude.