Bruidsstyling

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen. Momenteel ben je misschien druk met de voorbereidingen voor jullie grote dag. Het is al genieten om naar deze dag toe te werken, alles tot in de details te regelen en daar hoort natuurlijk ook je bruidskapsel en bruidsmake-up bij. Als je trouwjurk één wordt met je look, ga je vanzelf stralen. Is jouw stijl romantisch, messy en/of boho en houd je van een natuurlijke glowy make-up look? Dan wil ik je graag helpen om jouw bridal look te creëeren.

Touch up

Wil je graag dat ik voor de kerkdienst of het feest nog even langskom om je look bij te werken of wil je juist een totaal andere look? Dat kan! Ik kan dan eind van de middag of begin avond langs komen op de door jouw doorgegeven locatie.

Verder kan je bij mij ook make-up producten bestellen, zodat je op de dag zelf bijvoorbeeld even je lippen wat kan bijwerken.

Jouw dag

Here comes the bride!

Op je bruiloft wil je geen omkijken hebben naar je kapsel of make-up en wil je niet de stress hebben dat je het zelf moet doen. Daarom zou mijn advies zijn om het lekker uit handen te geven, hoewel dat natuurlijk ook wel spannend kan zijn. Vaak dromen bruiden al jaren over hoe hun droombruiloft eruit komt te zien en weten ze precies wat ze graag willen of juist niet. Ik wil graag kennis met je maken via de mail of telefoon om je vragen en wensen te beantwoorden en te bespreken, zodat je mij leert kennen en ontspannen kan toeleven naar je proefsessie en natuurlijk jullie bruiloft.

Tijdens de proefsessie bespreken we nogmaals je wensen en creëren we samen de look die bij jou past als persoon. Ik vind het belangrijk dat je jezelf blijft met het kapsel en de make-up, alleen dan een tikkeltje specialer. Ik houd ervan om jou te laten stralen. Tijdens de proefsessie stemmen we alles op elkaar af, zodat het plaatje aan het einde van de proefsessie helemaal compleet is.

Tarieven

Clip in hairextensions en hairaccessories

Sommige vrouwen zijn gezegend met een volle bos haar, maar moet jij het net als ik doen met een normale tot wat dunnere bos haar? Geen paniek. Je kan voor jouw dag hairextensions bij mij huren, waardoor je dat kapsel kan creëren, waar je al zolang van droomt. De hairextensions zijn gemaakt van 100% echt haar en worden in je haar geklikt en kan je dus heel makkelijk zelf verwijderen aan het einde van je bruiloft.

In mijn salon heb ik verschillende hairaccessories die je kunt uitproberen tijdens de proefsessie. Mocht er één bij zitten die jouw kapsel helemaal afmaakt, kan je deze tegen een vergoeding huren. Dat scheelt je vaak in de aanschafprijs van een nieuw sieraad.

Daggasten

Naast jou zijn er vaak ook daggasten die een mooie look willen. Dat kan zeker. Afhankelijk van de tijd kan ik ook het haar en de make-up van jouw daggasten verzorgen. Mochten er meer daggasten hiervoor in aanmerking willen komen, dan dat er tijd is, kan ik eventueel hulp inschakelen of meedenken in het het vinden van een collega-styliste.

Interesse?

Heb je interesse in mij als jouw hairstyliste en visagiste op jullie bruiloft? Geef dan jouw dag en opties door via het onderstaande formulier. Wacht niet te lang om contact met mij op te nemen via onderstaand formulier. Heb je nog vragen over de bruidsstyling? Neem dan ook gerust contact met mij op en ik zorg ervoor dat ik zo snel mogelijk je vraag beantwoord. 

Toch op zoek naar iets anders?


Staat er niet precies bij wat je zoekt? Heb je speciale wensen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op via het contactformulier.

Hair & Make-up Workshops